Facebook

Viikko virtuaalitaivaassa vierähti jälleen varsin ripeästi! Asiakkaiden määrästä päätellen meidän olemassaolomme on huomattu, eikä vähiten Kalevan tekemän hienon reportaasin vuoksi. Julkisuutta tarvitaan, jotta ihmiset osaavat tulla katsomaan mitä ihmettä täällä tapahtuu 🙂 Eli kaikki te, jotka ehkä tämänkin luette, kertokaahan kavereille ja tulkaa itsekin käymään jos ette ole jo ehtineet. Väittäisin, että tälläkään viikolla yhtään asiakasta emme päästäneet pettyneenä ulos tiloistamme!

Tälläkin viikolla asiakaskuntaa rikastuttivat yritys- ja synttäriporukoiden muodostamat ryhmät, jotka saivat VR Heavenin tunnelman nousemaan taas uusiin sfääreihin. On ilo seurata sitä, kuina porukka nauttii sydämensä kyllyydestä, joko itsekseen tai porukalla samoissa peleissä. Välillä yläkerrasta kuului sellaista mäiskettä, ulvontaa ja naurua, että ei ollut ihan varmuutta ovatko paikat ehjänä session jälkeen, mutta oli sitä ilo kuunnella!

Viikon pelinä oli ehdottomasti Skyfront VR, jonka syövereissä viihtyivät oikeastaan kaikki ryhmät. Tämä futuristinen moninpeliräiskintä tapahtuu painovoimattomassa tilassa, jossa pelaajat lentävät ja käyttävät aseita yhtäaikaa. Valittavana on joko pelejä julkisilla servereillä tai ihan privaattina oman porukan kesken. Pelimuotoina deathmatch ja team deathmatch. Kannattaa tulla kokeilemaan!

Ei muuta kuin mukavaa alkavaa viikkoa ja nähdään VR Heavenillä Pakkahuoneenkatu 9:ssä.

We Are Heaven – VR Heaven