Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE JA TIETOA EVÄSTEISTÄ

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja noudattamaan voimassa olevia henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja ja asetuksia. Alla kerrotaan siitä, miten käsittelemme sinuun VR Heaven Oy:n asiakkaana liittyviä henkilötietoja.

1. Rekisterinpitäjä

VR Heaven Oy Pakkahuoneenkatu 9 A 1, 90100 Oulu Y-tunnus: 2864666-3
Verkkosivusto: www.vrheaven.fi

2. Rekisteriasioista vastaavat henkilöt

Jani Huhtamella Yhteydenotot: tietosuoja(at)vrheaven.fi

3. Rekisterin nimi

VR Heaven Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tai voidaan käyttää:

Asiakassuhteen ylläpitämiseen.
Asiakaspalvelutarkoituksissa, kuten mm. kyselyihisi ja tukipyyntöihin vastaamiseksi, sekä asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten.
Tilaamiesi tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi ja tähän liittyvien maksujen suorittamiseksi.
Rekisterinpitäjän yhtiöiden asiakas- ja tuotetiedottamiseen, markkinointiin, tutkimuksiin sekä kilpailujen järjestämiseen.
Markkinointiviestintään sähköpostitse asiakasrekisteriin kuuluvalle lähetetään vain, jos asiakas on rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmaissut halunsa vastaanottaa markkinointiviestintää.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakastietorekisteri sisältää asiakkaan tunnistetiedot (nimi, sukunimi, osoite), yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelin jne.) sekä rekisterinpitäjän ja asiakkaan väliseen kaupankäyntiin liittyvät tiedot (tilaukset jne.).

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki tiedonsiirrot asiakkaan, palvelimen ja palveluntarjoajan välillä tapahtuvat korkealuokkaisesti salatun SSL/TLS -yhteyden välityksellä. Järjestelmä varmuuskopioidaan päivittäin ja varmuuskopiot ovat kahdennettu toiseen järjestelmään.

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattu sekä verkon osalta että fyysisesti. Palvelimet sijaitsevat lukituissa ja ympärivuorokautisesti vartioiduissa konesaleissa.

Tietoihin pääsevät vain vaitiolovelvollisuuden alaiset nimetyt avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen. Tietoja käsittelevien työasemien tallennusmediat ovat salattu fyysisellä tasolla.

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut rekisteröityessään tai tehdessään tilausta. Rekisteröityessäsi palveluun tai tehdessäsi tilausta pakolliset tiedot on merkitty erikseen ja muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Käyttäjän tietoa ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa käyttäjän tietoa viranomaisille tuomioistuimen päätöksen perusteella.

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan Talousalueen ulkopuolelle

Asiakkaan VR Heavenin verkkopalveluihin syöttämää tietosisältöä ei siirretä tai säilytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella, poislukien tietoa, jonka asiakas syöttää Springboard VR varausjärjestelmään. Syöttäessään tietonsa varausjärjestelmään, asiakas hyväksyy Springboard Virtual Reality LLC yhtiön yksityisyyskäytännöt, joihin voi tutustua myös oheisesta linkistä: https://springboardvr.com/sche…

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Voidaksemme toteuttaa VR Heaven Oy:n toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen, sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallennetaan Postiviidakko -sähköpostiviestintäpalveluun, jonka toimittaja on suomalainen Koodiviidakko Oy.

Jos henkilötietosi siirretään EU/ETA:n ulkopuolelle muussa, kuin edellä mainitussa varausjärjestelmään syötettyjen tietojen tapauksessa, tehdään se tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti samantasoisen yksityisyyden suojan ylläpitämiseksi. Tällöin saatavilla on joko EU:n komission päätös siitä, että kyseessä olevassa maassa on riittävä tietosuojan taso, tai asianmukaiset suojatoimet on toteutettu muulla tavoin kuten oikeudellisesti sitovien vakiosopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella.

10. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada tietoja käsiteltävistä henkilötiedoista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen:

VR Heaven Oy Pakkahuoneenkatu 9 A 1, 90100 Oulu

11. Tietojen ajantaisuus ja muuttaminen

Asiakas on velvollinen pitämään yhteystietonsa ajantasalla. Verkkokaupan yhteystietojen tarkastaminen ja muuttaminen tapahtuu Tili -sivulta. Asiakaspalvelumme voi myös pyynnöstäsi päivittää tietojasi.

12. Tietojen poistaminen

Poistamme käyttäjätunnuksen kaikkine palvelun sisältötietoineen asiakkaan pyynnöstä. Kaikkien asiakasrekisteritietojen poistaminen edellyttää kirjallisen pyynnön osoitteeseen tietosuoja@vrheaven.fi. Tiedot on poistettu kun asiakas saa asiasta vahvistuksen sähköpostiinsa.

12. Oikeus tehdä valitus

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä toimivaltaiselle viranomaiselle. Suomen valvontaviranomainen on:

Tietosuojavaltuutettu
Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki
Vaihde: 029 56 66700 Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

13. Evästeet ja muut seurantyökalut

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimen toiminnallisuuden avulla asetetaan laitteellesi vieraillessasi verkkosivuillamme.

Käytämme sivustolla kahden eri tyyppisiä evästeitä. Ensinnäkin voi VR Heaven Oy asettaa omia evästeitä laitteellesi. Nämä evästeet ovat välttämättömiä sujuvan käyttökokemuksen toteuttamiseksi, sillä VR Heaven Oy:n verkkokauppasivusto käyttää niitä kirjautuneen istunnon tunnistamiseksi vierailusi ajan.

Toisaalta VR Heaven Oy:n sivustolla vieraillessasi laitteellesi asetetaan kolmannen osapuolen evästeitä, joita käytetään kerätäksemme vierailutilastotietoa verkkosivuiltamme.

Kolmansien osapuolten evästeet

Google Analytics ja Facebook pikseli -evästeet

Käytössämme ovat Google Analytics ja Facebook pikseli -palvelut, jotka ovat Googlen ja Facebookin verkkosivustojen kävijätilastojen koostamis- ja analyysipalveluita.

Molemmat käyttävät käyttää evästeitä mahdollistaakseen sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan näiden yhtiöiden palvelimille Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa henkilötietoja siirretään EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperusteena EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google ja Facebook käyttävät näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttötilastoa. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta täältä ja Facebook pikselistä täältä

Voit aina halutessasi estää evästeiden tallentumisen verkkoselaimesi asetuksilla tai laajennuksilla.

Onko sinulla kysyttävää tietosuojastamme?

Vastaamme kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa tietosuoja(at)vrheaven.fi