Facebook

VR Heavenissä puhaltavat huhtikuussa uudet tuulet. Luvassa ovat mm. Synttäripaketit yhteistyössä Burger Kingin kanssa, Viikkokisa, Gamers Club ja opiskelija-alennus. Jotta vauhtia olisi vielä lisää, on valikoimaan tulossa uusia pelejäkin lähiaikoina. Jo nyt A Lost Room ja Gorn: Visceral Reality ovat pelattavissa.

Lisäksi annamme asiakkaillemme erikoisen takuun: Jos olet meillä ensimmäistä kertaa asiakkaana ja haluat lopettaa ennen kuin 5 minuuttia on tullut täyteen, saat rahasi takaisin. Reilu peli, eikö totta?

Synttäripaketit 10 hlölle:

 • 30 minuuttia herkuttelua Burger Kingin aterioilla*
 • 30 minuuttia peliaikaa
 • Tila varattu 1h vain teille
 • Sankarille yllätyslahja
 • Hinta alk. 199€ (*Hinta sis. 10 kpl Burger King lastenaterioita, aikuisten aterian lisämaksu 2€/ateria)

Gamers Club

Nyt on tosipelaajille tiedossa herkkua! VR Heaven lanseeraa huhtikuussa Gamers Clubin (Ikäraja 13v), joka on ehdottomasti paras tapa nauttia virtuaalitodellisuudesta. Jäsenetujen sisältö on suorastaan herkullinen!

 • 6 kuukauden jäsenyys (Henkilökohtainen, mutta voit ottaa pelivuorollesi kaverin mukaan)
 • 12 tuntia  peliaikaa (Voit käyttää peliaikaa varaamalla kerralla max 2 pelihuonetta 30 min – 120 min)
 • Kutsut Gamers Club peli-iltaan kerran kuussa, alkaen toukokuusta. Peli-illassa testataan valikoimaan tulevia pelejä ja uusia laitteistoja clubin omalla porukalla, nautitaan virvokkeita ja snacksejä sekä vaihdetaan kuulumisia muiden pelureiden kanssa. Myös yhteistyökumppaneiden tarjoukset tulevat clubilaisten saataville ennen muita.
 • Jäsenille 10 tunnin “lisätäyttö” peliaikaan vain 199€ (Uusii samalla jäsenyyden puoleksi vuodeksi)
 • Toukokuusta alkaen clubilaiset voivat esittää meille hankittavaksi uusia pelejä. Kerran kuussa suoritetun äänestyksen jälkeen hankimme suosituimman pelin valikoimaan vähintään kuukaudeksi
 • Gamers Club -jäsenetuna tulee jatkossa olemaan myös mahdollisuus kirjautua VR Heavenissä omalle Steam -tilille

Mikäli jäsenyys kiinnostaa, laita postia osoitteeseen info@vrheaven.fi otsikolla “Gamers Club”.

Viikkokisat!

Huhtikuun myötä VR Heavenissä starttaavat viikkokisat! Joka viikko 9.4. alkaen valikoidun pelin paras pelaaja palkitaan. Kaikkien osallistujien kesken myös arvotaan palkintoja! Osallistuminen on helppoa: Ilmoitat vain halusi osallistua, kun saavut omalle vuorollesi. Lähtiessäsi ilmoitat käyttämäsi nimimerkin, yhteystietosi ja keräämäsi pisteet, niin olet mukana arvonnassa ja kisassa.

Huhtikuun kisapeli tulee olemaan Space Pirate Trainer, jonka uljaimmat soturit palkitaan viikoittain VR Heavenin lahjakorteilla ja kuukauden ykköstykki VR Heavenin Gamers Club jäsenyydellä (arvo 299€). Clubin sisällöstä lisää alempana.

Opiskelija-alennus

Wappu lähestyy ja sitä haluamme juhlistaa opiskelija-alennuksella! Eli opiskelijakortilla VR Heavenissä 20% alennus peleistä!